Firma

Complia corporate Compliance
Aquest és un epígraf que pot resultar típic en una presentació, gens més lluny de la nostra intenció. Perquè estem convençuts del que diem, del que sentim, del nostre compromís. De la nostra aportació a Complia, de la nostra missió.
Complia és una boutique de Compliance, així neix, i així es comporta. El seu equip és el veritable valor de la companyia: Complia és una organització que neix amb vocació de servei per satisfer les necessitats dels seus clients, amb el màxim rigor i professionalitat.

El nostre objectiu és fer del projecte Complia una realitat d'èxit i això només s'aconsegueix amb l'èxit dels nostres clients, per la qual cosa podem concloure que l'èxit dels nostres clients és el nostre èxit, com a projecte, com a empresa, com a organització, com a professionals i com a persones.
A l'hora de descriure l'equip Complia podríem dir una sèrie d'aspectes “tòpics” com són:
 
 
“Som un equip multidisciplinar amb una elevada qualificació i experiència professional, demostrada i contrastada, amb una visió multisectorial de tot tipus d'empreses i organitzacions. Habituats a treballar dur, implicats amb els nostres clients i orientats a resultats. I aplicant el Compliance a tots els àmbits de l'empresa o organització, éssent aquesta la nostra raó de ser”
 
 
…els nostres principals valors a l'hora de descriure a l'equip de Complia són:

Compromís i Compliment

Som un equip compromès personalment amb els valors de l'empresa.
Som un equip compromès amb els objectius dels nostres clients, perquè els seus objectius són els nostres objectius.

I això ho podem fer gràcies al nostre coneixement i experiència (disposem d'acreditacions nacionals i internacionals, tant professionals com acadèmiques, i estem representats en associacions empresarials globals exclusives).
Perquè els nostres professionals són especialistes en les diferents àrees d'influència dels nostres projectes: Finances, Tecnologia, Legal, Auditoria, Consultoria, Aprovisionament, Producció i Educació.
 

Flexibilitat

  • Perquè formem un equip que s'adapta a les necessitats específiques de cada projecte, de cada client. La nostra xarxa de contactes professionals (networking), ens permet accedir a experts, especialistes en tots els àmbits sectorials i professionals, incloent contactes amb reguladors i supervisors, que apliquem en els nostres projectes.
  • Networking acadèmic, sobre la base dels nostres contactes continuats amb la Universitat, ens permet accedir als millors professionals.
  • Perquè en els nostres equips interdisciplinars, l'èxit ve de la cooperació interna entre els membres dels equips de cada projecte, i fins i tot de relacions externes amb altres recursos disponibles.

Coneixement

  • Certificacions acadèmiques especialitzades obtingudes a les millors Universitats nacionals i internacionals.
  • Acreditacions sectorials exclusives en les diferents associacions professionals.
  • Actualització permanent de coneixements per la participació activa en diversos simposis i reunions sectorials i professionals (com a ponents i/o com a assistents).
  • Recerca i publicació d'informes i documents especialitzats en els nostres àmbits d'actuació, referents en el sector.
  • Actius en xarxes socials i networking professional que ens permet una presència i repercussió mediàtica dels nostres plantejaments i posicions professionals.

Experiència

  • En els diferents àmbits funcionals, sectorials i en els diferents nivells d'una organització empresarial, acumulem una experiència professional demostrable, contrastada i de gran valor que apliquem als nostres projectes.
  • Experiència acumulada també en aspectes de la pràctica professional independent com a despatx professional propi. Això ens permet tenir un coneixement global de les necessitats dels nostres clients.

… i sobretot Qualitat

Els nostres valors, compromís professional i personal amb cada projecte i client, solucions plantejades i aportades, col·laboració amb els nostres clients... tenen per objectiu l'aportació de qualitat, valor afegit i rendibilitat en la inversió realitzada.

La inversió dels nostres clients és la nostra inversió. I la seva rendibilitat, el nostre objectiu de permanència, de creixement i búsqueda de solucions eficaces i eficients.
I ho podem afirmar amb seguretat i convenciment, perquè som advocats, enginyers, economistes, informàtics, consultors i auditors, amb reconeixement nacional i internacional, amb acreditacions acadèmiques d'alt nivell, amb més de 150 anys d'experiència acumulada en els diferents àmbits professionals de la nostra actuació professional.
En definitiva, som especialistes, una boutique legal per a tot tipus de projectes de Compliance.